
המצרכים :לעוגיית פסיפלורה וקרמל:
לגלידת פסיפלורה:
אופן ההכנה:1העוגיות: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי העוגיות למעט ממרח הלוטוס, עד לקבלת בצק אחיד (כ-2 דקות). 2מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2-3 מ"מ וקורצים עיגולים בעזרת כוס/מיקד. מסדרים את העיגולים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מזלפים על כל עיגול מעט ממרח לוטוס, מכסים בעיגול בצק נוסף ומהדקים את הקצוות. 3מחממים תנור ל-160 מעלות ואופים את העוגיותכ-15 דקות (אל דאגה, הן אמורות להישאר בהירות). מצננים ושומרים בכלי אטום. 4מכינים את הגלידה: הופכים את פחיות קרם הקוקוס על ראשן ופותחים אותן מצידן התחתון. שופכים את הנוזל השקוף לסיר ומוסיפים את הסוכר, מחית הפסיפלורה והאגר אגר. מביאים לרתיחה, מעבירים לקערה ומצננים במקרר עד לקבלת ג'לי יציב. 5מקציפים את הקרם הסמיך שנשאר בפחיות הקוקוס עם האינסטנט פודינג. 6טוחנים את הג'לי בבלנדר יחד עם 3-6 כפות מקצפת הקוקוס, עד לקבלת מרקם אחיד. מקפלים לתוך קצפת הקוקוס בעזרת מרית. 7ממלאים כל זוג עוגיות בקרם ומקפיאים 6 שעות פחות. * הקסטות יישמרו במקפיא עד 3 חודשים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |