
סלט כרוב, גזר ותירס פריך חמצמץ-מתקתקכשנתקלנו לאחרונה במתכון הזה, מתוך הספר "טעים וטוב" של איילת הירשמן, פתאום הרגשנו איך ראש השנה מתחיל לדגדג לנו באצבעות. אנחנו פשוט לא יכולים לחכות להכין אותו לארוחת החג ולהתבשם בכל המחמאות שבטוח נקבלאיילת הירשמן|טעים וטוב, ידיעות ספרים| פורסם04/09/1907:26 ![]() צילום: יוסי סליס, טעים וטוב, ידיעות ספרים |
המצרכים :לתירס:
לרוטב:
לסלט:
אופן ההכנה:1התירס: מכניסים לסיר את התירס, מכסים במים עד לגובה 1 ס"מ מעל התירס. מוסיפים שמן ומלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 5 דקות. מסננים ומצננים. 2הרוטב: שמים את כל המרכיבים מלבד השמנים בקערית וטורפים היטב. מוסיפים את שני סוגי השמן ומערבבים לרוטב אחיד. 3הסלט: שמים בקערה את כל המרכיבים, כולל התירס. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב עד שכל המרכיבים מכוסים ברוטב. משהים שעה בטמפרטורת החדר ומגישים. תגיות:ספרי בישול ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |