
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1אופים את חתיכות הדלעת בתנור ב – 200 מעלות עד שמתרככות ומשחימות, 40-35 דקות. 2צולים את ראשי השום בתנור בתוך נייר אלומיניום ומעט שמן כ-40 דקות עד שמשחים. 3מכניסים את הדלעת לבלנדר ,מוסיפים מעט מציר הירקות וטוחנים היטב לקבלת מחית חלקה (במידה וצריך מוסיפים עוד קצת ציר) . 4במקביל, מזהיבים את הבצל עם מעט שמן זית, מוסיפים את הכמון, אבקת כוסברה, כורכום, דבש וחרדל . 5מוסיפים את שארית הציר ומבשלים יחד כ-10 דקות על אש נמוכה . 6משלבים את גרגרי החומוס, מערבבים ומורידים מהאש . 7מוציאים את שיני השום מקליפתם ומערבבים לתוך המרק . 8מקשטים עם העלים הירוקים. מגישים חם. מתכונים אלו מוגשים לציבור מטעם צוות המומחים של מכון אברהמסון , המכון הוותיק בישראל עם 26 שנות הצלחה ואלפי מטופלים בגמילה מעישון מסוכר ומגלוטן וגמילה מהתמכרויות. מומחי המכון אספו בסיוע לקוחותיו מגוון רחב של מתכונים ללא גלוטן וסוכר .מתכונים אלו גובשו לספר מתכונים חדש אשר ייצא בשבועות הקרובים בשיתוף רשת צומת ספרים ויימכר בחנויות הרשת עם עשרות מנות מקוריות וטעימות. קישור לאתר המכון:http://www.abrahamson.co.il/ ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |