
בראוניז לפסחמתכון לבראוניז עם אגוזים ללא קמח. קינוח פשוט וקל להכנה שמתאים לכל ימות השנה![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממיסים את השוקולד עם החמאה על סיר כפול (בן מארי). לאחר שהכל נמס, מערבבים עם הקקאו. 2מקציפים בעזרת מיקסר את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת קצף בהיר. 3מערבבים את קצף הביצים והסוכר עם תערובת השוקולד והחמאה, מוסיפים את האגוזים, ומעבירים לתבנית אפייה של 30 ס"מ על 20 ס"מ משומנת. 4אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 25 עד 30 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |