
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה בהרבה מים רותחים ומעט מיץ לימון כ־25 דקות, עד שהם רכים דיים. מסננים ומקררים. 2שמים במחבת רחבה את החמאה, הסוכר, חצי כוס מים ופלפל גרוס ומבשלים 5-4 דקות, עד שמתקבל קרמל בהיר. 3מכניסים את תפוחי האדמה המבושלים למחבת ומגלגלים אותם בקרמל כ־5 דקות, עד שהם מזוגגים יפה. ברגע באחרון מוסיפים את המלח הגס, מערבבים עוד דקה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |