
המצרכים (2 מנות):לרוטב
לדג
לירקות
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל מרכיבי רוטב הטחינה ומוסיפים מים לקבלת מרקם מימי (כמו רוויון). 2מושחים את הדג בשמן זית ומלח וסוגרים על מחבת חמה כחצי דקה מכל צד. 3מניחים את הדג על נייר אפייה, שופכים את הרוטב על כל נתח, ומכניסים לתנור לרבע שעה (180 מעלות). 4את הירקות מערבבים עם התבלינים וצולים בתנור כ-20 דקות (180 מעלות). 5הרכבת המנה: מניחים את הדג על מקלות הבטטה ולצד הפילטים עורמים את הבצל והכרישה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |