
המצרכים (2 מנות):לרוסטביף ולאנטיפסטי
ללביבות
אופן ההכנה:הרוסטביף: 1מושחים בשמן זית את הנתח בעזרת הידיים, ממליחים, מפלפלים ומרפדים את החלק העליון (החלק עם השומן) בעיגולי הבצל. 2בעזרת חבל קשירה, קושרים את הנתח כאשר דואגים שהבצל לא יזוז וייקשר יחד עם הנתח. 3מחממים שמן זית במחבת, צורבים ואוטמים את הנתח היטב מכל צדדיו, מוסיפים את הבצלים החצויים להקפצה מהירה ומעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 240 מעלות למשך 12 דקות. 4מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות למשך 18 דקות נוספות. מוצאים מהתנור וממתינים כ-10 דקות לפני הגשה. 5בעזרת מספריים פורמים את הקשרי החוט העוטף ומרחיקים אותם מנתח הבשר מברישים את הנתח בנוזלי הבישול. לביבות תרד: 1קוצצים גס את עלי התרד החלוטים ומניחים בקערה, מוסיפים בצל מגורר, ביצה, קמח, פרורי לחם, מלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה. 2משהים למנוחה בת 15 דקות במקרר מכוסה בניילון נצמד. 3יוצרים כופתאות בגודל כף יד, מטגנים בשמן קנולה שחומם מראש עד הזהבה. 4בעזרת כף מחוררת מוצאים את הכופתאות אל צלחת מרופדת בנייר סופג (לספיגת עודפי שומן). הגשה: 1מניחים לביבה במרכז הצלחת ועליה פרוסות מנתח הבשר הצלוי. 2מניחים בצד הערמה את אנטיפסטי, הבצלים, מזלפים מנוזלי בישול הבשר, מגישים חם! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |