
פשטידת טונה ופטריותפשטידה קלה להכנה, פתוחה לשינויים ובעלת גרסה דיאטטית. אין לכם תירוץ לא להכין אותה![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1במחבת מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים כ-3 דקות. 2מוסיפים את שיני השום, הפטריות, הבזיליקום והתבלינים, מסירים מהאש ומסננים את הנוזלים במידה ויש. 3בקערה מערבבים את שאר המצרכים ומוסיפים את הפטריות עם הבצל. 4בתבנית עגולה או מרובעת מניחים כשני שליש מהבצק, מוסיפים את המילוי ומכסים עם שאר הבצק. 5מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-35-40 דקות. הבצק צריך להזהיב. 6אופציות לשינוי: אפשר להכין את אותה הפשטידה עם בצק פריך. בשביל גרסה דיאטטית לפשטידה, אפשר לוותר על הבצק ולהחליף לגבינות רזות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |