
רול סינטה במילוי קוסקוסמעטפת סינטה עסיסית במילוי קוסקוס, פיסטוק, קינמון וסילאן ברוטב יין וגרגרי רימון![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מתחילים בהכנת הרוטב: יוצקים לקלחת 1/2 בקבוק יין, מוסיפים סוכר, מקל קינמון ו-20 גרגרי רימון. מערבבים ומצמצמים על אש נמוכה כ-20 דקות. 2להכנת תערובת הקוסקוס: מכניסים לקערה את הקוסקוס המוכן ומפוררים בידיים. מוסיפים את הנענע, הפיסטוק, קינמון, סילאן, כף שמן זית, מלח ופלפל. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. 3מורידים את שכבת השומן והגידים של נתח הסינטה. חוצים את הנתח לשניים, פותחים לפרפר כל חתיכה ומשטחים בניילון עד לקבלת דף סינטה בעובי 2-3- מ"מ. 4מניחים על כל דף סינטה מתערובת המילוי ומגלגלים לרול. נועצים קיסמים לחיזוק. 5מחממים מעט שמן זית במחבת וכשהוא חם מכניסים את הרול. 6משחימים יפה את הרול מכל הכיוונים ומוציאים למנוחה. 7מי שאוהב את הבשר שלו עשוי היטב יכול לשלוח אותו לתנור שחומם מראש- 180 מעלות ל-5 דקות נוספות. 8חוצים את הרול בחיתוך אלכסוני, מניחים יפה על צלחת, יוצקים מהרוטב ומפזרים מעל מעט גרגרי רימון ופיסטוק קצוץ. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |