
לחם בצלמאפה שמרים מעלף עם בצל מטוגן, שאפשר להשתמש בו כבסיס לסנדוויץ', אפשר למרוח עליו חמאה ואפשר גם לאכול אותו ככה סתם![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקלפים את הבצל וקוצצים בינוני עד דק. מטגנים בחמאה עד הזהבה ומצננים לגמרי. 2מערבבים את שאר מרכיבים הלחם - הקמח, השמרים, המים, המלח והשמן. לשים במיקסר עם וו לישה (או בידיים) עד לקבלת בצק אחיד. 3מתפיחים את הבצק כשעה עד שהוא מכפיל את נפחו. לאחר ההתפחה מוציאים ממנו את האוויר ומתפיחים שוב כשעה עד שהוא מכפיל את נפחו (מתפיחים פעמיים). 4מרדדים את הבצק על משטח מקומח לצורת מלבן בעובי של 2 ס"מ, מפזרים מעל את הבצל המטוגן, מגלגלים למעין רולדה ומניחים (עם התפר למטה) על תבנית מרופדת נייר אפייה. 5מתפיחים שוב כחצי שעה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 40 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |