
המצרכים (4 מנות):לפריטו מיסטו:
לאיולי:
לשניצל סרדינים:
לסחוג:
לטחינה:
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח עם הפלפל והמלח. טובלים את הדגים בקמח המתובל, ומטגנים בשמן עמוק רותח. 2מכינים את האיולי: טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב חוץ מהשמן. תוך כדי עיבוד המכונה, מזלפים את השמן באיטיות, עד לקבלת מרקם סמיך. 3מכינים את הסחוג: כותשים את כל מרכיבי הסחוג במכתש ועלי, עד למרקם רצוי. 4מכינים טחינה: מערבבים את כל מרכיבי הטחינה. 5מכינים סלט בצל: מערבבים את כל חומרי הסלט. 6מכינים את הסרדינים: מערבבים את כל החומרים חוץ מהדגים. שמים כף מלית בין כל שני סרדינים ומהדקים. טובלים בקמח, ביצה ופירורי לחם (כמו שניצל) ומטגנים. מגישים את הסרדינים בפיתה - שמים סרדין מעט טחינה, סחוג וסלט בצל, יחד עם ומעט עגבניות חצויות. מניחים בנייר עיתון מגולגל ומגישים עם איולי בצד. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |