אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

אסאדו בתנור עם טריק

אנחנו חובבים קיצורי דרך, במיוחד כאלה שחוסכים לנו כלי מלוכלך. כאן פשוט שמים מלא דברים טובים בתוך שקית אפייה, כמה דקות של עבודה, עוד שעתיים בתנור, ויש לכם אסאדו נימוח ועסיסי כמו בארגנטינה. על לא דבר

|mako אוכל| פורסם07:00
אסאדו עם טריק (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.4722reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • שקית קוקי לצלייה
  • 2 שדרות אסאדו (עם או בלי עצם) או 1 קילו בשר שפונדרה
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • מעט שום יבש גרוס
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 בטטה
  • 1 דלורית
  • 8-10 שיני שום
  • ענף עלי רוזמרין טריים
  • ענף עלי תימין טריים
  • ענף עלי מרווה טריים
  • 3-4 כפות סילאן
  • 3-4 כפות שמן זית
  • שלושת רבעי כוס מים או יין אדום

אופן ההכנה:

** המתכון תוקן ונערך מחדש בנובמבר 2025 **

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מכניסים לשקית האפייה את הבשר והתבלינים.

מרכיבי אסאדו עם טריק - לפני שנכנסים לשקיתמרכיבי אסאדו עם טריק - לפני שנכנסים לשקית|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלמרכיבי אסאדו עם טריק - תיבולמרכיבי אסאדו עם טריק - תיבול|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3מוסיפים לשקית את הירקות, שיני השום ועשבי התיבול.

4מוסיפים לשקית את הנוזלים: סילאן, שמן זית ומים/יין.

מרכיבי אסאדו עם טריק - שמן זיתמרכיבי אסאדו עם טריק - שמן זית|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלמרכיבי אסאדו עם טריק - סילאןמרכיבי אסאדו עם טריק - סילאן|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

5משחררים קצת אוויר מהשקית (שימו לב – לא מחוררים את השקית), סוגרים אותה היטב ומערבבים.

מרכיבי אסאדו עם טריק - לערבב בתוך הקוקימרכיבי אסאדו עם טריק - לערבב בתוך הקוקי|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלמרכיבי אסאדו עם טריק - שקית קוקימרכיבי אסאדו עם טריק - שקית קוקי|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

6מניחים את השקית על תבנית אפייה ואופים במשך שלוש שעות. נזהרים שלא תיגע בגוף החימום.

7מוציאים את הבשר והירקות מהשקית ומגישים. בתאבון.

** אפשר לערבב את הבשר והירקות עם התבלינים בקערה, ואז להעביר לשקית אפייה ולהוסיף נוזלים.

רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

שאלות תשובות

אפשר להכין בסיר במקום בשקית קוקי?

בהחלט! צולים בסיר מכוסה היטב שעתיים-שלוש או עד שהבשר רך (יכול לקחת גם 4 שעות, צריך להיות סבלניים), נותנים עוד צריבה ללא כיסוי ומגישים.

אפשר להחליף את הבטטות והדלורית בירקות אחרים?

כן, אפשר להשתמש בכל ירק שאוהבים (אנחנו ממליצים על קולרבי וגזר).

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il