
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים את כל החומרים בקערה ולשים את הבצק עד שהוא מתאחד, אך לא יותר מדי כדי לא לאבד את הפריכות. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. 2מרדדים את הבצק המקורר על משטח מקומח וקורצים עיגולים. קוטרם של העיגולים צריך להיות גדול יותר מאלו של תבנית שקעים רגילה (תבנית מאפינס). 3הופכים תבנית שקעים ומשמנים אותה קלות (מבחוץ, מהצד של הבליטות). 4מניחים את עיגולי הבצק על הבליטות של התבנית ההפוכה, מהדקים מעט על מנת ליצור קערית ואופים 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. 5מחכים לצינון מלא לאחר האפייה ומחלצים את הקעריות. מגישים לארוחת ערב, בראנץ' או אירוח וממלאים מה שאוהבים: סלט, חביתת ירק, טונה, גבינה ועוד. * מהמתכון יוצאות 8-10 יחידות. *לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי >> בשבוע שעבר הכנו מיני בראוניז בציפוי שוקולד>> בואו לפייסבוק שלנו, טעים שםתגיות:בצק פריך ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |