
המצרכים (40 מנות):לבצק:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מעבדים את כל חומרי הבצק במעבד מזון, עד לקבלת כדור בצק. 2מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים מכל מחצית גליל בקוטר 3 ס"מ. מגלגלים בשומשום, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה. 3מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 4מוציאים את הגלילים מהמקפיא ובעזרת סכין חדה פורסים לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ (אם הבצק שהה במקפיא יותר משעה, ממתינים כ-5 דקות כדי שיתרכך מעט ואז פורסים). מסדרים בתבניות. 5אופים 20-15 דקות, עד להזהבה קלה. 6מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |