
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה גבינת עזים עם חזרת, קמצוץ פלפל ועירית קצוצה (משאירים קצת עירית בצד לקישוט). 2פורשים ניילון נצמד על משטח העבודה ודואגים שיישאר במקומו. 3מניחים פרוסות סלמון בחפיפה כך שתיווצר שכבת סלמון אחידה ומלבנית (כמות הסלמון מספיקה לשני גלילים יפים). בעזרת מרית מורחים בעדינות שכבה אחידה ודקה של הגבינה מהקצה הקרוב של הסלמון לכיוון הצד שני. משאירים רווח של סנטימטר בצדדים. 4עכשיו, ממש כמו סושי: בעזרת הניילון מגלגלים בעדינות את הסלמון תוך כדי הידוק (מקפידים שהניילון יישאר מעל ולא ישתלב בגלגול). מסיימים לגלגל ומהדקים. סוגרים בקצוות את הניילון הנצמד. מניחים בקופסה גדולה ומכניסים למקפיא ללילה, או מינימום ארבע שעות. 5כשעה וחצי לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא ומעבירים למקרר להפשרה חלקית. בעזרת סכין חדה ללא שיניים חותכים בעדינות פרוסות נדיבות. 6מפזרים מעט עירית קצוצה ופלפל גרוס, ומגישים עם סלט ירוק, קרקרים, טוסטונים או אפילו חלה מתוקה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |