
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1עוטפים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד. 2קולים את פרוסות החצילים על מחבת פסים עם מעט שמן זית. 3מסדרים את פרוסות החצילים לרוחב בתבנית. (כ – 5 פרוסות זו לצד זו). 4חותכים את קוביית הפטה לקוביות קטנות, מעבירים לקערת ערבוב, מוסיפים את גבינת העיזים למריחה והזעתר ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 5מסדרים את העגבניות הלחות בתבנית על החצילים. 6מעבירים מחצית מכמות תערובת הגבינה לתוך התבנית עם החצילים והעגבניות ומשטחים היטב. 7מניחים 2 פרוסות חציל נוספות לאורך התבנית מעל לתערובת הגבינה ועליהן שכבה נוספת של תערובת הגבינות ומהדקים היטב. 8מניחים שתי פרוסות חציל נוספות, סוגרים את דפנות הניילון על תחתית הטרין ומכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות. 9מערבבים בקערית את שמן הזית והפפריקה ומברישים את הטרין לפני ההגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |