
פשטידת זוקיני יוונית ב-5 מרכיביםפשטידה מצוינת שתיקח אותנו היישר מהמציאות העגומה למיקונוס שביוון, והכל ב-5 דקות עבודה פלוס שעה בתנור. עוד בונוס? את כל המעדן הזה מכינים רק מחמישה מרכיבים (בזכות הגבינה אפילו לא חייבים מלח)![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית קוטר 24 ס"מ:
לעיטור:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2חותכים כמה פרוסות זוקני ושומרים לטובת קישוט על גבי הפשטידה לפני האפייה. 3מגרדים את כל שאר הזוקיני על החלק הגדול בפומפייה, ומעבירים לקערה (אם מכינים עם זוקיני אין צורך בסינון או סחיטה, אם מכינים עם קישואים - כדאי לסחוט).
4מוסיפים לקערה את הביצים, הקמח והשמן. מפוררים את גבינת הפטה ומערבבים היטב. 5מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה משומנת, מקשטים בפרוסות הזוקיני,ומכניסים לתנור. 6אופים כ-60 דקות או עד הזהבה. * מגישים לצד ירקות טריים ויוגורט יווני קר. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב מתחסלת באותו יום|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלבתיאבון! * המתכון פורסם לראשונה ביולי 2020 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |