
המצרכים (4 מנות):
ירקות לצלייה
לסלט ירקות השורש
אופן ההכנה:1מחממים תנור לטמפרטורה של 250 מעלות, מניחים את חלקי העוף על רשת צלייה ומגש, ואופים עד שהעוף סגור היטב מכל צדדיו. מוציאים מהתנור ומעבירים לצלחת רחבה לצינון קל. 2בקערה רחבה מערבבים שמן זית, פפריקה אדומה, כמון, מלח, פלפל שחור, רוטב ברביקיו, מיץ לימון, שום, ג'ינג'ר ואת הנוזלים מצליית העוף ומערבבים היטב עד קבלת מרינדה אחידה. 3מעבירים את הניוקי המבושלים לקערה גדולה ויוצקים עליהם כ-1/3 מהמרינדה. 4מרפדים מגש בנייר אפייה כפול ומשטחים את הניוקי המתובלים על כל המגש בצורה אחידה. 5מורחים כל פיסת עוף היטב במרינדה שנותרה ומניחים על המגש המרופד בניוקי. 6מרטיבים את הבצלים ושאר ירקות הצלייה, גזר, בטטה, חציל, תפוח אדמה והבצל קלות בשאריות המרינדה שנותרה ומסדרים בין פיסות העוף. 7אופים בתנור שחומם מראש על טמפרטורה של 250 מעלות למשך 30 דקות כאשר יש להפוך לצידם השני את חתיכות העוף לפחות פעמיים. מנמיכים את חום התנור ל- 180 מעלות וצולים עוד כ- 20 דקות אופן הכנת הסלט: 1נחתוך לחתיכות גדולות: שומר, קולורבי , גזר, סלרי, פלפל צהוב , פלפל אדום ופלפל חריף 2נתבל את הסלט שלנו ב: שן שום אחת , פפריקה מתוקה , סוכר , כמה עלי נענע ופטרוזיליה. אופן ההגשה: את הניוקי מניחים במרכז הצלחת ומעליו את פיסות העוף. בצד מוסיפים את הסלט ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |