
המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1מסירים את הקצוות של החציל, ופורסים אותו לאורכו בעזרת מנדולינה (מחציל אחד אמורות לצאת כ-12 פרוסות). העובי צריך להיות קצת יותר מחצי ס"מ. 2ממליחים את פרוסות החציל משני הצדדים ומניחים במסננת, להגרת נוזלים. 3ממלאים מחבת גדולה בשכבת שמן זית של 2.5 ס"מ (אפשר גם רגיל) ומחממים. מייבשים את החצילים היטב במגבות נייר ומטגנים 3-4 דקות, עד שפרוסות החציל משחימות קלות (זה לוקח כמה סיבובים, אל תתעצלו). מעבירים לנייר סופג. 4בינתיים מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי. 5מחממים תנור ל-220 מעלות. מכסים תבנית אפייה בשכבה דקה של רוטב עגבניות. 6ממלאים את החצילים: מניחים בקצה כל רצועה כף יפה מהמילוי, ומגלגלים. מניחים את הגלילות בתבנית על הצד של התפר. מזלפים על כל גלילה ככפית שמנת לבישול, ואופים 20-25 דקות, עד ששולי החצילים משחימים יפה. 7מגררים פרמזן ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |