אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פשטידת קישואים אוורירית

פשטידה קלה, פשוטה, דלת קלוריות ועשירת טעם

|דיאטה שמחה, הוצאת מודן| פורסם20:20
מאפה קישואים אוורירי -דיאטה שמחה (צילום: דניאל לילה)
צילום: דניאל לילה
Rating:4.269reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

  • 3 כפות שמן זית
  • 3 בצלים גדולים, קצוצים דק
  • 6 קישואים גדולים מסוג זוקיני בקליפתם, מגוררים גס3
  • שיני שום, כתושות
  • 500 גרם גבינת קוטג’ 5%
  • 300 גרם גבינה בולגרית 5%, מפוררת
  • 4ביצים
  • מלח ופלפל
  • ½ כוס קמח מלא

לציפוי

  • 3 קישואים, פרוסים באלכסון
  • 1 כף שמן זית
  • 3 כפות שומשום
  • 3 כפות גבינה צהובה 9%, מגוררת (לא הכרחי)
  • תבנית בקוטר 26 ס”מ (או בגודל 20x30 ס”מ)

אופן ההכנה:

1מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הבצל על אש בינונית כרבע שעה עד להזהבה. מעבירים לקערה. סוחטים היטב את הקישואים ומוסיפים לקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית.

2להכנת הציפוי: מחממים תנור למצב גריל. מורחים את פרוסות הקישואים בשמן הזית וקולים בגריל עד להזהבה. מניחים את הפרוסות על הפשטידה.

3מחממים תנור ל-180 מעלות. מפזרים על הפשטידה את השומשום ואפשר גם גבינה צהובה ואופים 40 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים מספר דקות ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il