
המצרכים (8 מנות):
לציפוי
אופן ההכנה:1מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הבצל על אש בינונית כרבע שעה עד להזהבה. מעבירים לקערה. סוחטים היטב את הקישואים ומוסיפים לקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית. 2להכנת הציפוי: מחממים תנור למצב גריל. מורחים את פרוסות הקישואים בשמן הזית וקולים בגריל עד להזהבה. מניחים את הפרוסות על הפשטידה. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. מפזרים על הפשטידה את השומשום ואפשר גם גבינה צהובה ואופים 40 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים מספר דקות ומגישים. תגיות:פשטידת קישואים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |