אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סיגרים מרוקאים

גרסה מתוקה, מרעננת, קריספית ומרהיבה לסיגרים המרוקאים המסורתיים של אליהב שאשון

|mako אוכל| פורסם21:13
Rating:4.26reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (5 מנות):

לבצק

  • 1/2 ק"ג קמח
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס יין לבן

למילוי

  • חבילת ערמונים משקית ואקום, מגורדים
  • 2 חפיסות שוקולד לבן, מגורד
  • 200 גרם אגוזי לוז
  • כפית קינמון

לקצפת

  • חבילת ריקוטה
  • 4 תותים
  • חבילת שמנת מתוקה

לסירופ סוכר

  • 1כוס סוכר
  • 1כוס מים
  • לימון
  • כף גרידת לימון
  • רבע כוס מיץ שקדים
  • כף מי ורדים

אופן ההכנה:

להכנת הבצק:

1בקערת מיקסר, לשים בוו גיטרה את הקמח, חצי כוס שמן וחצי כוס יין לבן.

2כשהבצק מוכן, עוטפים אותו בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה.

להכנת המילוי:

מערבבים את הערמונים בקערה, מגרדים את השוקולד לבן, שוברים את אגוזי הלוז ומוסיפים קורט קינמון.

להכנת קצפת:

מקציפים את הריקוטה, תותים ושמנת מתוקה עד שמתקבלת קצפת עמידה.

להכנת הסיגרים:

מרדדים את הבצק במערוך וממלאים כל סיגר במילוי. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק.

>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il