
עופיונים ממולאים בערמוניםמנה חגיגית ומלאת טעמים, עם דבש, סויה, ג'ינג'ר ויין אדום. להגיש על אורז ולהתענג![]() צילום: Images Of Africa, GettyImages IL |
המצרכים (6 מנות):
למשרה:
למילוי:
אופן ההכנה:1מערבים את חומרי המשרה, מושחים בתערובת את העופות- פנים וחוץ, ומשרים אותם בתערובת כשעה. 2מחממים את תנור האפייה לחום של 200 מעלות. 3הכנת המילוי: מחממים את השמן במחבת רחבה, כשהוא חם מטגנים בו את השום, הבצל, התימין, מלח ופלפל. מוסיפים את הערמונים לדקה של טיגון ויוצקים פנימה את היין. 4מביאים לרתיחה ומבשלים כחמש דקות. מוסיפים את פירורי הלחם חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים תוך כדי ערבוב. מסירים מהאש ומקררים מעט. 5ממלאים את העופיונים בתערובת, מניחים אותם בתבנית התנור ומכניסים לתנור החם למשך 30-40 דקות, כשמידי פעם 'משקים' את העופיונים בנוזלים שבתבנית. ** אפשר להגיש עם אורז לבן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |