
המצרכים (6 מנות):לרוטב פירות היער
לפנה קוטה
אופן ההכנה:הרוטב: 1מבשלים את כל המרכיבים יחד עד להמסת הסוכר. 2טוחנים את כל המרכיבים ומעבירים במסננת צפופה על מנת לקבל רוטב במרקם חלק. הפנקוטה: 1ממיסים בקערה (בן מארי, או אמבט אדים) את המרשמלו והשמנת (אפשר גם במיקרו, אבל בזהירות ולאט לאט). 2מערבבים עד שהמרשמלו נמס לחלוטין ולא נותרים גושים בבלילה (יש להיזהר מחימום יתר כדי שלא יתפרק), ומורידים מהאש. 3מוסיפים לבלילה את גרגירי הקינמון ומערבבים היטב. 4יוצקים את התערובת לכוסות הגשה שקופות ומקררים לפחות 6 שעות. 5מגישים ישירות מהמקרר עם רוטב פירות יער מלמעלה. *המתכון באדיבות שבוע גורמה של אתר rest, שיתקיים בתאריכים 21 באוגוסט עד 1 בספטמבר, ויציע ארוחה מלאה ב-79 שקלים במאות מסעדות ברחבי הארץ. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |