אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פנקוטה עם מרשמלו

נא להכיר, הקינוח הקבוע החדש שלכם. יותר פשוט מלהכין חביתה

|מסעדת אדמה| פורסם11:09
מלבי של מיקי שמו (צילום: נטלי אילון,  יחסי ציבור )
צילום: נטלי אילון, יחסי ציבור
Rating:3.958reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

לרוטב פירות היער

  • 500 גרם פירות יער קפואים
  • 115 גרם סוכר (חצי כוס ועוד כף)
  • 40 מ"ל מיץ לימון טרי

לפנה קוטה

  • שקית מרשמלו בצבע לבן (180 גרם)
  • 750 מ"ל שמנת מתוקה
  • גרגרים ממקל קינמון

אופן ההכנה:

הרוטב:

1מבשלים את כל המרכיבים יחד עד להמסת הסוכר.

2טוחנים את כל המרכיבים ומעבירים במסננת צפופה על מנת לקבל רוטב במרקם חלק.

הפנקוטה:

1ממיסים בקערה (בן מארי, או אמבט אדים) את המרשמלו והשמנת (אפשר גם במיקרו, אבל בזהירות ולאט לאט).

2מערבבים עד שהמרשמלו נמס לחלוטין ולא נותרים גושים בבלילה (יש להיזהר מחימום יתר כדי שלא יתפרק), ומורידים מהאש.

3מוסיפים לבלילה את גרגירי הקינמון ומערבבים היטב.

4יוצקים את התערובת לכוסות הגשה שקופות ומקררים לפחות 6 שעות.

5מגישים ישירות מהמקרר עם רוטב פירות יער מלמעלה.

*המתכון באדיבות שבוע גורמה של אתר rest, שיתקיים בתאריכים 21 באוגוסט עד 1 בספטמבר, ויציע ארוחה מלאה ב-79 שקלים במאות מסעדות ברחבי הארץ.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il