
מילקי מהיר (מעדן שוקולד וקצפת)בכלום עבודה, יש לכם מעדן שוקולד ביתי, עם כיפת קצפת מתוקה מעל. כיף, טעים וללא חומרים משמרים. תביאו את הילדים ותתחילו לעבוד![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים בסיר קטן חלב, שוקולד, קקאו וסוכר ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מניחים לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר. 2מוסיפים אינסטנט פודינג ומערבבים עד שאין גושים. כדאי להשתמש במעבד מזון או בלנדר. 3מוזגים את התערובת לכוסות. מעבירים למקרר לשעתיים. 4מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה. מוציאים את כוסות המעדן מהמקרר ומוסיפים קצת לכל מנה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |