אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סלט מלפפונים ואבוקדו

אפילו שקיץ, אין באמת בעיה למצוא אבוקדו טוב, אז שום תירוץ לא לנסות את הסלט המעולה הזה: רוטב עם טאץ' אסייתי, מלפפון פריך, קצת חריף, קצת חמוץ, קצת מתוק ובעיקר טעים בטירוף. מבחינתנו לפתוח ככה כל ארוחה

|mako אוכל| פורסם18:44
Rating:4.134reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לרוטב:

  • שן שום כתושה
  • 2 כפות חומץ בן יין/חומץ תפוחים/חומץ בלסמי
  • 2 כפות סויה
  • כף דבש/מייפל
  • טיפה-שתיים של שמן שומשום (לא צריך יותר)
  • חצי כפית צ'ילי יבש גרוס

לסלט:

  • 2 אבוקדו קטנים או 1 גדול, חתוך לקוביות/רצועות
  • 5 מלפפונים קטנים, חתוכים לקוביות בגודל ביס או לפרוסות
  • חצי בצל סגול קטן, פרוס דק
  • רבע כוס כוס קשיו קלוי קצוץ גס
  • רבע כוס כוסברה קצוצה
  • מיץ מרבע לימון

אופן ההכנה:

1מתחילים בהכנת הרוטב (אנחנו רוצים שהרוטב יחכה לסלט ולא ההפך, כדי לא לקחת סיכונים שהאבוקדו ישחיר): מערבבים בקערה את כל המרכבים עד לאיחוד.

2מעבירים לקערה גדולה את כל חומרי הסלט, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים.

סלט מלפפונים ואבוקדוסלט מלפפונים ואבוקדו|צילום: יעל קצב, mako אוכל

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il