
המצרכים (6 מנות):
לציפוי
אופן ההכנה:1מניחים את הפסטה המבושלת בתוך קערה גדולה. 2מערבבים בקערה בינונית את כל חומרי המילוי: שמנת מתוקה, ביצים, קוטג', שמנת חמוצה, מוצרלה מעושנת, קשקבל, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ושום. מערבבים היטב ויוצקים על הפסטה המבושלת, מערבבים היטב ודואגים שכל הפסטה תהיה טבולה בבלילה העשירה. 3מצפים תבנית אינגליש קייק בפרוסות חציל בצורה הבאה: מניחים פרוסת חציל אחת על השנייה בחפיפה כאשר החלק הארוך מופנה כלפי חוץ (החלק שנשאר מחוץ לתבנית ישמש לכיסוי המלית), כך מרפדים את כל התבנית. 4ממלאים את תוכן התבנית במילוי הפסטה והגבינות, מהדקים קלות בעזרת כף, מכסים עם החציל שנשאר חשוף. 5עוטפים בנייר כסף ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות למשך 20 דקות בקערה בינונית מערבבים את כל חומרי הציפוי: שמנת חמוצה, ביצה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. 6מסירים את נייר הכסף מעל התבנית ויוצקים את הציפוי מעל הכל. מחזירים לתנור וממשיכים לאפות על אותו חום כ-15 דקות - עד שהציפוי משחים והופך למעט פריך. מצננים ואוכלים פושר או בטמפרטורת החדר. אופן ההגשה: מניחים קוביית מוסקה בצלחת, בוזקים מעל מעט יוגורט או שמנת חמוצה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |