
עוגת פירות בחושהרוצים להשתמש בתפוחים? בכיף. רוצים אגסים במקום? גם טוב. העיקר שתאפו את העוגה הקלילה הזאת![]() צילום: אביבה פיבקו, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1בעזרת מיקסר מקציפים את החמאה. מוסיפים את הסוכר והמלח, וממשיכים להקציף. 2תוך כדי הקצפה, מוסיפים את הביצים בהדרגה. ממשיכים ומוסיפים את גרדת ומיץ הלימון, מערבבים מעט ומוסיפים את הקמח ואבקת האפייה. מעבירים את הבלילה לתבנית המשומנת. 3מקלפים את התפוחים או האגסים, חוצים לשתיים, מוציאים את הליבה ופורסים לפרוסות דקות של 2 מ"מ. מסדרים את הפרוסות על הבלילה בצורה חופפת (כמו רעפים). >> והנה מתכונים מעולים לעוגת תפוחים 4מערבבים את סוכר הדמררה עם הקינמון, ומפזרים מעל התפוחים והבלילה. 5אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, בחלק התחתון של התנור ל-50 דקות. 6מצננים, ובוזקים מעט אבקת סוכר מעל. * רצוי לשמור במקרר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |