
סלט כרוב עם טיפ שחובה להכירכשאתם מכינים סלט כרוב - האם אתם מעסים קודם את רצועות הכרוב עם מלח ומניחים לו להגיר נוזלים? כי אם לא - מדובר בטיפ שאתם חייבים להכיר, שישדרג את סלט הכרוב שלכם לאין ערוך. ככה עושים את זה, הכי קל והכי טוב |
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מכינים סלט כרוב? פורסים אותו לרצועות, ברור, ומיד אחר כך? ההמלצה שלנו היא לבזוק על הכרוב כף של מלח גס, לעסות אותו טוב טוב בכפות הידיים ולתת לו לשהות עם המלח משהו כמו חצי שעה. אחר כך שופכים את הנוזלים, שוטפים את הכרוב וממשיכים בהכנת הסלט. הפעולה הקצרה והפשוטה הזאת גם עוזרת לכרוב לספוג טעמים, וגם ובעיקר מבטיחה סלט כרוב שלא מתבוסס בשלולית של עצמו אפילו אחרי כמה שעות. טעים יותר, אסתטי יותר, פריך יותר ונשמר הרבה הרבה יותר טוב. המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים את הכרוב דק ומפזרים מעל כף מלח. מועכים ומעסים את רצועות הכרוב בכפות הידיים כך שהמלח יעטוף את כולו והוא יגיר נוזלים. ממתינים חצי שעה. 2מרוקנים את הנוזלים שהכרוב הגיר ושוטפים את רצועות הכרוב במים. מסננים היטב. 3מוסיפים כוסברה, שמן ומיץ לימון ומערבבים. טועמים ורק אם צריך מוסיפים מלח. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים סלט כרוב עם טריק חשוב|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! תגיות:כרוב ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |