
גלילת חזה עוף בפירורי ביסליחזה עוף מגולגל, ממולא פסטרמה ומצופה שבבי ביסלי. מוגש בליווי צ'יפס מיוחד ורוטב צ'ילי ומיונז![]() תמונת AVI: מאסטר שף |
המצרכים (2 מנות):
לצ'יפס
למיונז והצ'ילי
אופן ההכנה:1מחלקים את חזה העוף לשניים ודופקים עם פטיש שניצלים. 2מורחים בחרדל ומניחים על כל חצי פרוסת פסטרמה. 3מגלגלים ועוטפים בניילון נצמד ומקררים ל-30 דקות לפחות. (אפשר להשאיר במקרר עד יומיים). 4מקמחים וטובלים בביצה, מגלגלים בביסלי המרוסק ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה. 5להכנת הצ'יפס: מערבבים 150 מ"ל בירה לבנה עם 110 גרם קמח, ביצה ומלח. טובלים את הצ'יפס ומטגנים בשמן עד להשחמה יפה. 6להכנת רוטב המיונז: קוצצים את המלפפון ומערבבים עם המיונז. מתבלים במלח. 7להכנת רוטב הצ'ילי: מערבבים את רוטב הצ'ילי עם המיונז. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |