אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

גלילת חזה עוף בפירורי ביסלי

חזה עוף מגולגל, ממולא פסטרמה ומצופה שבבי ביסלי. מוגש בליווי צ'יפס מיוחד ורוטב צ'ילי ומיונז

|מאסטר שף| פורסם15:17
המנה של אביבה 3 (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:4.8132reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • חזה עוף שלם

  • 2 פרוסות פסטרמה
  • 2 כפיות חרדל
  • שקית ביסלי בטעם ברביקיו או גריל
  • 1 ביצה
  • קמח
  • שמן

לצ'יפס

  • צ'יפס קפוא

  • בירה לבנה 150 מ"ל
  • ביצה 1
  • 110 גרם קמח
  • מלח
  • שמן

למיונז והצ'ילי

  • 5 כפות מיוניז

  • מלפפון בחומץ 1 גדול
  • שן שום
  • 2 כפיות חרדל
  • צ'ילי מתוק או חריף

אופן ההכנה:

1מחלקים את חזה העוף לשניים ודופקים עם פטיש שניצלים.

2מורחים בחרדל ומניחים על כל חצי פרוסת פסטרמה.

3מגלגלים ועוטפים בניילון נצמד ומקררים ל-30 דקות לפחות. (אפשר להשאיר במקרר עד יומיים).

4מקמחים וטובלים בביצה, מגלגלים בביסלי המרוסק ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה.

5להכנת הצ'יפס: מערבבים 150 מ"ל בירה לבנה עם 110 גרם קמח, ביצה ומלח. טובלים את הצ'יפס ומטגנים בשמן עד להשחמה יפה.

6להכנת רוטב המיונז: קוצצים את המלפפון ומערבבים עם המיונז. מתבלים במלח.

7להכנת רוטב הצ'ילי: מערבבים את רוטב הצ'ילי עם המיונז.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il