
המתכון הכי קל לצ'יפס בתנוריש כל מיני מתכונים לצ'יפס בתנור, אבל יש רק אחד שהוא עד כדי כך פשוט. מה הסוד? ניעור קצר ואינטנסיבי של התפודים בסיר. טוב, ויש עוד סוד קטנטן אחד![]() צילום: שרון ברקוביץ, BERKO MADE |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות במצב של אפייה מלמעלה ומלמטה (לא גריל). 2מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים למקלות עבים. מבשלים במים כ-3 דקות אחרי רתיחה. 3מסננים את תפוחי האדמה, מחזירים ומשאירים בסיר הפתוח להתקרר כמה דקות, עד שמפסיקים לעלות אדים מהסיר. מכסים את הסיר ומנערים היטב. 4פותחים את המכסה ומוסיפים לסיר את אבקת האפייה והשמן. מחזירים את המכסה ומנערים שוב. 5מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית מרופדת נייר אפייה, וממליחים. 6צולים בתנור החם כ-15 דקות, הופכים את תפוחי האדמה וצולים עוד 15 דקות, עד שהצ'יפס זהובים מכל הצדדים. חוששים מאבקת האפייה? אפשר להכין את המתכון בלעדיה, ורק להאריך את הזמן של הצ'יפס בתנור.
לעוד סרטונים של מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית חפשו את BERKO MADE בפייסבוקאו באינסטגרם בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |