
המצרכים :לכ-25 שבלולים:
אופן ההכנה:1מפשירים את הבצק במקרר כמה שעות או למשך הלילה. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3פורסים את הבצק המופשר על משטח העבודה. אם הוא ארוך מדי, אפשר לחלק אותו לשניים ולעבוד עם חלק אחד בכל פעם. 4מערבבים בקערה את החמאה, הגבינה הצהובה, המוצרלה, השום והפטרוזיליה. 5מורחים את תערובת החמאה והגבינות על הבצק באופן אחיד, בעזרת מברשת או כף. משאירים בקערה מעט מהתערובת כדי למרוח על השבלולים לפני האפייה. 6מגלגלים את יריעת הבצק לשבלול מהודק, כמו רולדה. שבלולי שום וגבינות. מתאימים לכל שעה ביום|צילום: גיל גוטקין, mako אוכל7חותכים את גליל הבצק לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומסדרים בשכבה אחת בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. זה בסדר אם נראה שיש רווחים בין שכבות הבצק, הוא תופח בתנור. 8מורחים על השבלולים את מעט תערובת החמאה שנשארה בקערה, ואופים כ-15 דקות, עד שהם זהובים ותפוחים. מגישים מיד ומכניסים טוב הביתה. תגיות:בצק עלים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |