
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את שני סוגי האורז בנפרד, לפי הוראות ההכנה שעל השקית. מצננים את האורז כ-10 דקות ומערבבים. 2מחממים בסיר נוסף שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבתו. 3מוסיפים לסיר פלפל חריף, למון גראס, ג'ינג'ר, קוביות טופו, בטטה, את חלב הקוקוס והיוגורט. מבשלים כ-7 דקות. 4מוזגים על ערימת האורז את הרוטב ומקשטים בגרעיני חמניות ובכוסברה קצוצה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |