
המצרכים (6 מנות):לצלי:
לקדירה:
לסלט התפוחים החם:
אופן ההכנה:1בסיר כבד מחממים את השמן, מפלפלים וממליחים את נתח הצ'אך ומשחימים אותו היטב מכל צדדיו. מוסיפים לסיר את הבצל והסלרי ונותנים להם להשחים מעט. 2מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה, מנמיכים להבה למינימום ומבשלים תוך הפיכת הנתח מדי חצי שעה כ-4 עד 4 וחצי שעות. 3לסלט: מחממים את המרגרינה במחבת ומזהיבים את התפוחים, מוסיפים את שאר המרכיבים, מקרמלים מעט. 4מוציאים את הנתח מהנוזל ומצמצמים את הרוטב לרוטב סמיך, פורסים את הנתח. 5מניחים את פרוסות הצ'אך על צלחת הגשה ויוצקים עליו מעט מהרוטב. 6מגישים את הסלט החם לצד פרוסות הצ'אך. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |