אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מאפה פילו במילוי גבינות

כיסוני בצק פילו פריכים ממולאים תערובת גבינות עסיסית, כמו שאמא מיקי נהגה להכין

|mako אוכל| פורסם18:18
פילו במילוי גבינות פיקנטיות (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:513reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • קופסה גבינה לבנה 5%
  • קופסה (150 גרם) בולגרית (פנחס), מרוסקת
  • 100 גרם פרמזן
  • 2 כפות צנוברים
  • 3 שיני שום כתושות
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
  • חבילת בצק פילו מופשר (ועוד שמן זית או חמאה להברשה)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים את כל המרכיבים (חוץ מעלי הפילו).

3מפרידים את עלי הפילו ופורסים אותם בנפרד. מברישים את העלים בשמן זית או בחמאה, ומורחים במרכז כל עלה כף וחצי גדושות מהתערובת.

4מקפלים בעדינות את הקצוות אחד אל השני וסוגרים אותם (מקפידים שהבצק יהיה סגור ושהגבינה לא תציץ החוצה). מניחים על תבנית משומנת כשהסגירה כלפי מטה.

5אופים כ-20 עד 30 דקות – עד שהפילו מושחם והצדדים פריכים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il