
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים את כל המרכיבים (חוץ מעלי הפילו). 3מפרידים את עלי הפילו ופורסים אותם בנפרד. מברישים את העלים בשמן זית או בחמאה, ומורחים במרכז כל עלה כף וחצי גדושות מהתערובת. 4מקפלים בעדינות את הקצוות אחד אל השני וסוגרים אותם (מקפידים שהבצק יהיה סגור ושהגבינה לא תציץ החוצה). מניחים על תבנית משומנת כשהסגירה כלפי מטה. 5אופים כ-20 עד 30 דקות – עד שהפילו מושחם והצדדים פריכים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |