אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מאפה פילו עם כרשה

מאפה פשוט וטעים של כרישה וגבינת עזים, עם מיונז שמחליף את הביצים ומבטיח קלילות מנצחת

|mako אוכל| פורסם09:22
מאפה פילו עם כרשה (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:3.88reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 5 יחידות כרשה
  • 2 כפות סוכר חום
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 ענפים של בצל ירוק חתוך לעיגולים
  • 3 כפות קמח תופח
  • 3 כפות מיונז
  • 5-6 דפי בצק פילו
  • שמן זית
  • 200 גרם גליל גבינת עזים, חתוכה לעיגולים

אופן ההכנה:

1מנקים את הכרשה: מסירים את העלים הלא יפים, חוצים אותה לאורך ואחר-כך לעיגולים. שוטפים היטב במים כדי להוציא את כל החול ומסננים היטב.

2מטגנים את הכרשה הנקייה במחבת כ-15 דקות, עד שהיא מתרככת. מוסיפים 2 כפות סוכר, מלח, פלפל, הבצל הירוק והקמח.

3מסירים מהאש ומוסיפים לתערובת גם את המיונז.

4לוקחים את עלי הפילו ומורחים אותם בשמן זית משני הצדדים. מניחים אותם בתוך תבנית האפייה כך שיכסו את כולה, אפשר גם להשאיר יתרה של שוליים כמו בתמונה.

5יוצקים את המילוי ומסדרים את עיגולי גבינת העזים מעל.

6מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40-45 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il