
מאפה פילו עם כרשהמאפה פשוט וטעים של כרישה וגבינת עזים, עם מיונז שמחליף את הביצים ומבטיח קלילות מנצחת![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מנקים את הכרשה: מסירים את העלים הלא יפים, חוצים אותה לאורך ואחר-כך לעיגולים. שוטפים היטב במים כדי להוציא את כל החול ומסננים היטב. 2מטגנים את הכרשה הנקייה במחבת כ-15 דקות, עד שהיא מתרככת. מוסיפים 2 כפות סוכר, מלח, פלפל, הבצל הירוק והקמח. 3מסירים מהאש ומוסיפים לתערובת גם את המיונז. 4לוקחים את עלי הפילו ומורחים אותם בשמן זית משני הצדדים. מניחים אותם בתוך תבנית האפייה כך שיכסו את כולה, אפשר גם להשאיר יתרה של שוליים כמו בתמונה. 5יוצקים את המילוי ומסדרים את עיגולי גבינת העזים מעל. 6מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40-45 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |