אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מילפיי עם קרם מסקרפונה וריבת עגבניות

הקינוח המוכר מצטרף לחגיגת עגבניות מתוקה וטעימה. שווה לנסות

|מאסטר שף| פורסם21:30
מאסטר שף (תמונת AVI: mako)
Rating:55reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

לבצק

  • בצק עלים
  • חלמון ביצה
  • כף סוכר

לקרם המילוי

  • 100 גרם גבינת ריקוטה
  • 70 גרם גבינת מסקרפונה
  • 1/3 כוס אבקת סוכר
  • ¼ כוס שמנת מתוקה
  • 2 כפות צנוברים קלויים קצוצים
  • כפית תמצית וניל

לריבת העגבניות

  • כוס עגבניות שרי קצוצות
  • 2 כפות סוכר חום
  • כף שמן זית
  • מלח
  • מעט צנוברים קלויים וקצוצים להגשה

אופן ההכנה:

הכנת ההבצק:

1מניחים על משטח מקומח את בצק העלים וחותכים שלשה מלבנים זהים (בגודל 6X12 ס"מ).

2מעבירים את המלבנים לתבנית עם נייר אפייה ומברישים מעל כל מלבן את החלמון ומפזרים מעט סוכר.

3אופים במשך כ-20 דקות ב-180 מעלות ומניחים בצד.

הכנת המילוי:

4מכניסים את כל מרכיבי המילוי לקערה ומערבבים היטב.

5מצננים את המילוי בקירור.

הכנת ריבת העגבניות:

6מבשלים בסיר קטן על אש נמוכה את העגבניות עם השמן, המלח והסוכר עד שהתערובת הופכת להיות מרוכזת ואחידה (כ-20 עד 30 דקות).

אופן הרכבת המנה:

7מניחים בצלחת עגולה שכבה של בצק עלים, מעליה מורחים קצת מהמילוי ומכסים עם עוד עלה של בצק.

8מוסיפים עוד מהמילוי ועליו מורחים שכבה דקה של ריבה.

9מניחים מעל הריבה את עלה הבצק השלישי והעליון. מפזרים מעל המנה אבקת סוכר וצנוברים ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il