אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מאפה פיצה איטלקי עם מילוי עגבניות וגבינות

אם הייתם אומרים לנו שהמצאתם סוג של פיצה, רק שהיא מושחתת יותר מהמקור - כנראה היינו צוחקים לכם בפרצוף. והנה רצה הגורל ופגשנו אחת כזו בעצמנו, ועכשיו אנחנו מאוהבים עד האוזניים השמנמנות שלנו

|מאסטר שף, שסטוביץ| פורסם09:30
מאפה פיצה עם עגבניות איטלקיות (צילום: בבושקה הפקות, מאקו)
צילום: בבושקה הפקות, מאקו
Rating:4115reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק (2 פיצות בינוניות):

  • 500 גרם קמח
  • 2 כפיות של שמרים יבשים
  • כפית סוכר
  • כפית מלח
  • 3-4 כפות של שמן זית
  • כוס ושליש מים פושרים

למילוי:

  • 1 קופסת עגבניות משומרות בקוביות
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 כפות שבבי בצל
  • 200 גרם מוצרלה מגוררת
  • 200 גרם גבינת שמנת
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים
  • חצי כוס עלי תרד קצוצים
  • לציפוי: ביצה טרופה

אופן ההכנה:

1מכינים את הבצק: מערבבים בקערה קמח, שמרים יבשים וסוכר. יוצרים גומה ושופכים לתוכה כוס אחת של מים, שמן ומלח.

2מתחילים ללוש ומוסיפים בהדרגה את שליש כוס המים הנותרת. לשים עד שנוצר בצק גמיש.

3יוצרים מהבצק כדור, מקמחים קלות ועוטפים באופן רופף בניילון נצמד. מתפיחים כ-40 דקות.

4מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, ומסדרים אותם בצורת טבעת סביב תבנית עגולה או מחבת שמתאימה לתנור.

5מערבבים את כל מרכיבי המלית, ומסדרים במרכז.

6מורחים את כדורי הבצק בביצה טרופה ומניחים להתפחה נוספת של 15 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות.

7אופים כ-25 דקות, עד הזהבה יפה.

תגיות:פיצה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il