אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פלאפל פטריות

כדורי פטריות וגבינות מטוגנים, מלאי טעם ובמרקם מדהים, חובה לנסות בבית

|מאסטר שף| פורסם12:31
פלאפל פטריות (תמונת AVI: mako)
Rating:4.9177reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • בצל סגול גדול
  • 100 גרם חמאה
  • 10 פטריות שמפיניון
  • 10 פטריות שיטאקה
  • 20 יחידות פטריות שימג'י
  • כ-3 כפות גבינת שמנת
  • כ-3 כפות פרמזן מגוררת
  • אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל
  • כף קמח

לטיגון:

  • שמן
  • קמח
  • ביצה
  • פירורי לחם מוזהבים

אופן ההכנה:

1קוצצים את הבצל לקוביות קטנטנות, ומטגנים בחמאה.

2קוצצים את הפטריות לחתיכות קטנטנות ומוסיפים לבצל. מטגנים כ-10 דקות, עד שהפטריות מתרככות. מעבירים לקערה ומניחים להצטנן.

3מוסיפים גבינת שמנת, פרמזן, אגוז מוסקט, מלח, פלפל וקמח עד לקבלת תערובת סמיכה.

4מרתיחים שמן לטיגון עמוק.

5יוצרים כדורים בידיים רטובות, מעבירים לקמח ואז לביצה ולפירורי הלחם, ומטגנים שתי דקות. מגישים עם מטבל גבינות וסלט.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il