
המצרכים :לבצק (תבנית אינגליש קייק 7.5*11*30 ס”מ):
לתערובת החמאה והשום:
אופן ההכנה:1הבצק: מערבבים בקערת המיקסר קמח, מלח וסוכר. מוסיפים שמרים יבשים ומערבבים שוב. מחברים את וו הלישה ומפעילים במהירות נמוכה. 2מוסיפים את שמן הזית והשום ומוזגים פנימה את החלב בהדרגה, עד לקבלת בצק רך וגמיש. מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומסובבים אותו בפנים כך שישומן מכל הצדדים. מכסים את הקערה ומניחים להתפחה של שעה וחצי או עד הכפלת הנפח. 3המילוי: ממיסים את החמאה במיקרוגל, מוסיפים את השום והבזיליקום הקצוץ ומערבבים. 4מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי חצי סנטימטר. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם 5מברישים את הבצק בשלושת רבעי מתערובת החמאה ומפזרים את הקשקבל המגוררת. 6חותכים את הבצק ל-5 רצועות שוות ומסדרים אותן זו על גבי זו. חותכים שוב ל 7-8 חלקים שווים. 7מסדרים את חתיכות הבצק בצורה אנכית בתבנית. מניחים להתפחה נוספת של חצי שעה. 8מחממים תנור ל-175 מעלות ומברישים את הבצק בתערובת החמאה שנשארה (משאירים מעט לאחרי האפייה). 9אופים את הלחם 45 דקות, עד שהוא תפוח וזהוב. מוציאים ומברישים שוב את החלק העליון בתערובת החמאה. 10מחלצים מהתבנית ומגישים חם. ** אפשר להקפיא את הלחם אחרי האפייה, ואז להפשיר ולחמם בתנור לפני הגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |