
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן. 2מכניסים את הפירות היבשים לסיר קטן ומוסיפים מים עד שהם מכוסים. מביאים לרתיחה. 3סוחטים פנימה חצי לימון ומנמיכים את האש. מכסים חלקית. 4מבשלים רבע שעה, ומערבבים מדי פעם. כשהמים מצטמצמים לכדי רוטב סמיך והפירות נימוחים – מכבים את האש. 5מעבירים את הקוסקוס לקערה, מניחים פירות יבשים ושופכים מהרוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |