
מגדל כבדי עוף, שזיפים מקורמלים וקדאיףמנה ראשונה מרשימה עם שכבות של כבד, שזיפים מקורמלים ושערות קדאיף מוזהבות![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1הכנת כבד העוף: קולפים את הבצלים וחותכים לפרוסות. מחממים מחבת עם 8 כפות שמן זית ומטגנים בו את הבצל עד להתרככות מלאה והזהבה. מוסיפים את הסוכר, את השזיפים המיובשים והטריים. מטגנים יחד מספר דקות ומוסיפים את היין האדום. מבשלים עד להתאדות האלכוהול ועד שהשזיפים הטריים רכים. טועמים ומתקנים תיבול. 2במחבת אחרת מחממים 8 כפות שמן זית ומטגנים את כבדי העוף עד להשחמה. מתבלים במלח ופלפל. 3מערבבים בקערה את שערות הקדאיף עם כף שמן זית. 4מרפדים תבנית עם נייר אפייה ועליהם מניחים 4 רינגים בקוטר 6-8 ס"מ. מתחילים בבניית המגדל: מניחים בשכבה הראשונה את כבד העוף, מעל את תערובת הבצל והשזיפים ומעל את הקדאיף. 5אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות עד להזהבת הקדאיף (כ-8-12 דקות). 6בעזרת מרית מעבירים את המגדל עם הרינג לנייר סופג לספיגת עודפי הנוזלים ואז מעבירים לצלחת הגשה ומסירים את הרינג. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |