אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

כבדי עוף עם דובדבנים

כבדים ודובדבנים חמצמצים - שילוב מנצח

|אהרוני מבשל לחברים| פורסם11:22
Rating:3.824reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • ½ קילו כבדי עוף טריים, מנוקים מגידים ושומן.
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
  • 3 בצלי שאלוט קצוצים
  • 300 גרם דובדבנים טריים, מגולענים.
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • ½ כוס מרק עוף
  • ½ כוס עירית קצוצה דק

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם מאד, מוסיפים את הכבדים המנוקים, ממליחים ומפלפלים ומטגנים אותם כשתי דקות מכל צד, עד שהם צרובים ושחומים היטב. מוצאים מהמחבת. 2. מוסיפים למחבת החמה את הג'ינג'ר ובצלי השאלוט הקצוצים, מטגנים כדקה. 3. מוסיפים את הסוכר, חומץ בלסמי ומרק העוף. מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות. 4. מוסיפים את הדובדבנים ומבשלים כחמש דקות נוספות. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול. 5. מוסיפים את הכבדים למחבת, מבשלים יחד עוד דקה. 6. מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il