אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

רוסטביף

פרוסות דקות של בשר סינטה איכותי - תכינו עכשיו, ותהיו שבעים כל השבוע

|מתכוניישן| פורסם14:19
רוסטביף (צילום: מתכוניישן)
צילום: מתכוניישן
Rating:4.337reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • 2 ק"ג בשר סינטה מיושן (עדיף לקשור בחוט שפגאט)

  • 1/3 כוס חרדל דיז'ון גרגרים
  • עלים מענף רוזמרין אחד
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה וחצי- שעתיים לפני ההכנה. 2.מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 3.מניחים בתבנית מורחים את הבשר בחרדל, מפזרים עלי רוזמרין, ממליחים ומפלפלים. 4.אופים 20 דקות לסגירה. מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים עוד כ-50 דקות נוספות לדרגת מדיום. מומלץ לעשות שימוש במדחום בשר המראה על דרגת מדיום (60 מעלות). 5.מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות ורק אז פורסים.

שומרים בכלי אטום במקרר עד 4 ימים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il