
רוסטביףפרוסות דקות של בשר סינטה איכותי - תכינו עכשיו, ותהיו שבעים כל השבוע![]() צילום: מתכוניישן |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה וחצי- שעתיים לפני ההכנה. 2.מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 3.מניחים בתבנית מורחים את הבשר בחרדל, מפזרים עלי רוזמרין, ממליחים ומפלפלים. 4.אופים 20 דקות לסגירה. מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים עוד כ-50 דקות נוספות לדרגת מדיום. מומלץ לעשות שימוש במדחום בשר המראה על דרגת מדיום (60 מעלות). 5.מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות ורק אז פורסים. שומרים בכלי אטום במקרר עד 4 ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |