
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את התנור לחום 180 מעלות. 2מסדרים את השקדים על תבנית אפייה מרופדת ומכניסים לתנור למשך 10 דקות. מערבבים מדי 3 דקות, מוציאים מהתנור ומקררים. 3בינתיים, מאחדים את כל שאר המרכיבים בסיר על אש קטנה עד שהכל נמס ומתחיל להתקרמל. מוסיפים גם את השקדים לסיר ומערבבים היטב עד לכיסוי מלא של כל השקדים ברוטב הסמיך. 4מפזרים את השקדים בחזרה על תבנית עם נייר האפייה ומקררים. בקרו בבלוג של מאיר -ביסטייל >> בשבוע שעבר הכנו סלמון מזוגג ברוטב טריאקי ביתי הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:שקדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |