
המצרכים (6 מנות):להכנת הבצק:
לרוטב הפיקנטי:
מרכיבים נוספים לפיצה:
אופן ההכנה:אופן הכנת הבצק: 1ממיסים את השמרים בכוס מים יחד עם הסוכר. 2מערבבים במעבד מזון את הקמח, שמן הקנולה המלח והמים יחד עם השמרים עד שהתערובת הופכת לכדור בצק אחיד. 3שמים את הבצק בצד בתוך קערה עם קמח. עוטפים בניילון נצמד ומניחים ל- 30 עד 45 דקות. אופן הכנת הפיצה והרוטב: 4מוציאים את הבצק מהקערה ולשים מספר דקות. 5מחלקים את הבצק ל- 6 כדורים ומשטיחים כל כדור לעיגול בצק בעובי 1 ס"מ. לאחר מכן, מניחים בצד בתוך תבנית אפייה משומנת. 6מטגנים את קוביות העוף בשמן הזית ומעבירים לקירור בתוך קערה. 7מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב. 8מערבבים 2 כפות רוטב יחד עם העוף. הרכבת המנה: 9מורחים על כל עיגול בצק 2 כפות רוטב ומפזרים מעל את קוביות העוף. 10מוסיפים גבינת מוצרלה מגורדת, גזר, נבטים, בצל ירוק ובוטנים קלויים. 11אופים בתנור כ- 15 עד 20 דקות ב- 180 מעלות. אופן ההגשה: מניחים כל מנת פיצה על צלחת אישית ומפזרים מעל את עלי הכוסברה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |