1טוחנים את הדג במעבד מזון. מעבירים את הדג הטחון לקערה ומערבבים אותו עם הבצל, עשבי התיבול הפלפל החריף, גרגירי הכוסברה, המלח והפלפל.
מתכונים לראש השנה
2מכינים מהתערובת קציצות מאורכות.
3מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת גדולה או בטאג'ין. מכניסים פנימה את השום והכמון ומטגנים כשתי דקות. מוסיפים את האריסה ומבשלים יחד עוד דקה. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל עוד דקתיים. מוסיפים כשני ליטר מים ומביאים לרתיחה.
4מוסיפים את שאר הירקות והתבלינים ומביאים שוב לרתיחה. מבשלים יחד על להבה נמוכה כשעה.
5מוסיפים לרוטב את הקציצות ומבשלים במשך 15 דקות. מפזרים את הכוסברה ומגישים.