אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

צלעות טלה על מצע של חציל עם טחינה ירוקה

מתכון לצלעות בעשבי תיבול לקרניבורים אמיתיים. מנה נהדרת ופשוטה להכנה

|מאסטר שף| פורסם13:39
צלעות טלה על חציל וטחינה (תמונת AVI: mako)
Rating:411reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

לצלעות:

  • 2 צלעות טלה
  • חציל בלדי
  • תימין
  • רוזמרין

לטחינה:

  • חצי כוס טחינה גולמית
  • לימון אחד
  • 3 כפות שמן זית (לצלעות ולטחינה)
  • כפית כמון
  • חצי כפית קינמון
  • חצי כפית מלח גס (לצלעות ולטחינה)
  • חופן פטרוזיליה
  • 5 עלי נענע
  • חצי כוס מים

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור לחום המקסימלי ומכניסים את החציל לטורבו גריל לחצי שעה.

2לטחינה: מערבבים במעבד מזון את הטחינה, הלימון, שמן הזית, הכמון, הקינמון, המלח, הפטרוזיליה, הנענע והמים.

3לצלעות: משמנים וממליחים את הצלעות וצולים דקה מכל צד.

4הגשה: מקלפים את החציל ושמים אותו על הצלחת. על החציל מניחים את הצלעות ועליהן מזלפים טחינה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il