
המצרכים (12 מנות):לקובה
לסלט
אופן ההכנה:להכנת הקובה: 1משרים מראש את הבורגול והג'אריש כרבע שעה במים פושרים. ומסננים טוב מנוזלים. 2מערבבים את הסולת עם הבורגול, הג'אריש,הסולת והעוף טחון, ויוצרים מעין בצק. 3מטגנים את הבצל במחבת גדולה עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר משחים. מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס ובהרט. מוסיפים צימוקים, צנוברים ומבשלים על אש בינונית למשך כ-10 דקות. 4מכינים את הקובות: מרטיבים מעט את הידיים במים ויוצרים כדורים מבצק הסולת. יוצרים גומה במרכז הכדור וממלאים בתערובת הבשר. עוטפים את הבשר בבצק ומעצבים לצורת קובה, מעט שטוחה. מניחים בצלחת. 5מכניסים את הקובות לסיר גדול עם מים חמים, ומחכים כ 5-7 דקות. אופן הכנת הסלט: מוסיפים לתוך קער גדולה את מרכיבי הסלט: מלפפון, עגבנייה, שומר, פטרוזיליה, נענע, בצל, שומר, תמרים ואת הטחינה. מערבבים היטב ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. אופן ההגשה: מניחים בצלחת הגשה 3-4 קובות, יחד עם סלט בצד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |