
קוביות עוף בקדאיףאו קיי, מי שלא בעניין של קדאיף לא חייב, אבל מי שבעניין של להתמוגג - מוכרח |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1מניחים את שערות הקדאיף בקערה, מוזגים 3-4 כפות שמן זית ומפרידים את השערות. ממתינים עד שכל שערות הקדאיף ספוגות בשמן. 2הופכים את הקעריות על תבנית תנור, משמנים, ומכסים אותן בשערות הקדאיף. חשוב לא לשים כמות גדולה מדי של שערות. 3מכניסים את הקעריות לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות. אופים עד שהקדאיף מקבל צבע זהוב, מוצאים ומניחים לזה להתקרר. 3מחממים במחבת מעט שמן זית ומתחילים לטגן את הבצלים (בערך 5 דקות על חום בינוני), מוסיפים את הסוכר, היין והדבש. מערבבים ונותנים ליין להצטמצם ולהפוך לריבת בצל עדינה. מוסיפים מעט פלפל גרוס. 4חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל של סלט גס, לא קצוץ מדי. קוצצים כמה עלים של נענע, בזיליקום ופטרוזיליה ואת הפלפל החריף. 5מטגנים ומקפיצים את העוף במעט שמן זית. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוציםת את הקארי, המלח, הפלפל הגרוס, הפלפל הירוק ואת הכמון. אופן ההגשה: מוציאים את סלסלות הקדאיף מהקעריות מניחים על צלחת, ממלאים בקוביות חזה העוף, ועל קוביות העוף מוזגים מעט מריבת הבצל . ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |