
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מסננים את התירס ומערבבים עם שאר חומרי הבלילה. 2נותנים לבלילה לנוח במסננת מעל קערה 10 דקות. 3מחממים מחבת, מוסיפים שמן כך שיכסה את כל פניה ומניחים גם לו להתחמם. 4יוצקים מהבלילה למחבת בעזרת כף, משטחים ומעגלים קצוות. 5מטגנים עד שהבלילה מתייצבת ומקבלת צבע, והופכים. מטגנים את הצד השני, ומוציאים לנייר סופג. אפשר להגיש עם רוטב סויה בצד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |