אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

לביבות תירס

פשוטות וקטלניות: לביבות בדיוק כמו של אמא

|טעימא| פורסם14:09
לביבות תירס (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:3.754reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • קופסה גדולה של תירס משומר (למשקיענים, צריך לפחות 6 קלחי תירס טרי)
  • חצי כוס קמח
  • ביצה
  • חצי כוס חלב
  • קורט אגוז מוסקט מגורר
  • מלח
  • פלפל
  • צרור קטן של בצל ירוק, קצוץ
  • שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

1מסננים את התירס ומערבבים עם שאר חומרי הבלילה.

2נותנים לבלילה לנוח במסננת מעל קערה 10 דקות.

3מחממים מחבת, מוסיפים שמן כך שיכסה את כל פניה ומניחים גם לו להתחמם.

4יוצקים מהבלילה למחבת בעזרת כף, משטחים ומעגלים קצוות.

5מטגנים עד שהבלילה מתייצבת ומקבלת צבע, והופכים. מטגנים את הצד השני, ומוציאים לנייר סופג. אפשר להגיש עם רוטב סויה בצד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il